Home Місто Вступна кампанія-2016: ЖВІ ім. С.Корольова. ФОТО

Вступна кампанія-2016: ЖВІ ім. С.Корольова. ФОТО

251

У Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова 18 липня розпочинаються вступні випробування кандидатів на навчання на посадах курсантів. Для того, щоб стати курсантом одного з найстаріших вишів Міністерства оборони України, юнаки та дівчата повинні скласти іспит з фізичної підготовки, пройти медичний огляд військово-лікарською комісією та психологічне обстеження.

За словами відповідального секретаря приймальної комісії полковника Вадима Постовіка військовий інститут здійснює набір за такими спеціальностями: забезпечення військ (сил), озброєння та військова техніка, телекомунікації та радіотехніка.

Під час складання іспитів абітурієнти проявляють старання, витримку та наполегливість, адже увійти до складу майбутньої еліти Збройних Сил України, одягнути погони спочатку курсанта, а потім офіцера – мрія кожного вступника до військового інституту.

Абітурієнт Ульяна Пахольчук, випускниця Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, зазначила: “Стати офіцером Збройних Сил України є моєю мрією дитинства. Тому я і обрала такий тернистий шлях до зірок. Адже для того, щоб покращити становище своєї рідної країни, зміни потрібно починати з себе”.

Вступні випробування триватимуть до 25 липня, інформують на сайті ЖВІ ім.С.Корольова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступна кампанія-2016: Житомирський державний технологічний університет.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here