Home Місто Всесвітній Рекорд Доброти навесні 2017 року планують встановити у Житомирі

Всесвітній Рекорд Доброти навесні 2017 року планують встановити у Житомирі

184

У Житомирі стартує інформаційна компанія проведення Всесвітнього З’їзду Молоді за подолання негативних явищ у світі – Всесвітній Рекорд Доброти.

Цей захід пройде у місті з 28 по 30 квітня 2017 року. Місце проведення заходу – Гідропарк.

Всесвітній З’їзд Молоді за подолання негативних явищ у світі – Всесвітній Рекорд Доброти має таку мету зібрати в одному місті більше 100 000 молодих людей, які свідомо знають, як подолати негативні явища і хочуть бути рушійною силою в подоланні негативних явищ у світі; опрацювати спільно з молоддю, яка приїде на Всесвітній З’їзд молоді, резолюцію про шляхи подолання негативних явищ у світі і передати її до Владних структур усіх країн світу, до ООН, ОБСЄ, ПАРЕ, ЄС,Ради Європи, НАТО та ін.; об’єднати молодь зі всього світу на подолання негативних явищ у світі, дати можливість реалізуватись молоді в громадському секторі; об’єднати зусилля молоді та владних структур на подолання бідності в світі; зібрати кошти від Всесвітнього Рекорду Доброти на потреби людей з інвалідністю ( реабілітація, операція, ліки тощо); Потрапити у Книгу Рекордів Світу, як найблагодійніше місто в світі.

Організатори заходу: Житомирська міська рада, ЖМДГО «Все робимо самі», БО «Український фонд благодійництва», клуб благодійників «Ангели добрих справ», БО «Разом до життя», Асоціація «КВН Ураїни», ГО «Молодіжний клуб», Відділ соціального служіння Української Православної Церкви КП та ін.

Реєстрація учасників проекту відбуватиметься на сайті БО «Український фонд благодійництва» http://www.ufb.com.ua/ . Кожен, хто має намір стати учасником акції має заповнити заявку реєстрації. Учаснику присвоюється реєстраційний номер, з цим номером учасник приїжджає до Житомира і бере участь в усіх заходах в рамках Всесвітнього З’їзду Молоді за подолання негативних явищ у світі – Всесвітнього Рекорду Доброти.

Онлайн реєстрація учасників розпочнеться з 15 вересня 2016 року по 20 квітня 2017 року.

Хто може бути учасником проекту:

Цільовою групою проекту є молодь з усього світу віком від 14 до 38 років, а також представники владних структур різних країн, Поважні Посли, Громадські діячі, Сектор бізнесу, артисти.

Нагадаємо, що у Житомирі 27 465 учасників встановили «Рекорд доброти».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here