Home Місто ”Вони віддали за нас останнє, що мали – своє життя”, – в...

\”Вони віддали за нас останнє, що мали – своє життя\”, – в Житомирі прощалися із 4 десантниками. ФОТО

255

 Тіла чотирьох військовослужбовців 95 бригади, які загинули у зоні АТО 10 лютого, доставили в Житомир на територію військової частини на Корбутівці. Попрощатися із загиблими десантниками 14 лютого прийшли рідні, друзі, бойові побратими, представники місцевої й обласної влади. Вже завтра заплановані поховання бійців у їх рідних населених пунктах Житомирщини.

Військовий Сергій Порозінський народився 6 вересня 1985 року. Закінчив гірничо-екологічний факультет Житомирського державного технологічного університету та проходив службу за контрактом у територіальному управлінні прикордонної служби у званні старшини.  Був призваний до 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. У нього залишилися дружина і маленька дитина. Поховають Порізького  у Володарську-Волинському.

Микола  Назарчук 1982 року народження загинув під Донецьком. В нього лишилися дружина та двоє доньок – 11 та 8 років. Ховатимуть його у Радомишлі. 

 

Андрій  Ущапівський народився 20 жовтня 1993 року у с. Васьковичі Коростенського району. Закінчив школу, потім Козятинське вище професійно-технічного училище залізничного транспорту. У 2012 році розпочав контрактну службу у 95-й  бригаді, а з травня 2014 перебував у зоні АТО. 

 

Іван Володимирович Рудніцький народився 7 лютого 1995 року у Чуднові. Після закінчення школи у квітні 2013 року пішов на військову службу за контрактом. У складі  95-ї бригади перебував у зоні АТО, де восени отримав поранення, а після лікування знову повернувся на службу.  Через три дні після Дня народження – 10 лютого в районі Спартака на Донеччині  хлопця не стало.

 

Над трунами героїв низько схиляються рідні та оплакують тяжку втрату. Священик просить у них пробачення, що не вдалося зберегти життя вояків. Каже, що в бою за мир, українців і незалежність вони віддали останнє, що мали – своє життя. Батькам захисників дякує, що виховали таких синів, пам’ять про яких має стати вічною.



Юлія ДЕМУСЬ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here