Home Місто Волонтери збирають подарунки для дітей загиблих бійців 95-ї бригади

Волонтери збирають подарунки для дітей загиблих бійців 95-ї бригади

113

Волонтер Іван Богдан збирає подарунки, щоб привітати дітей загиблих десантників зі святом Святого Миколая чи Новим Роком.

Про це він написав у соцмережі.

"Заради свого сина здатен на багато. Якою б великою не була ціна. Навіть, якщо утратити себе частково чи повністю. Я сильносинозалежний…

Розлука робить батьківську любов ще сильнішою. У зоні бойових дій багато разів бачив, яким теплом світяться від щастя мужні і відважні воіни, коли по телефону їхнє дитя розповідає про новий віршик в садочку чи хорошу оцінку у школі.

На жаль, не кожне дитина обніме свого батька, – пише Богдан.

– Тільки за офіційною статистикою 1 757 військовослужбовців загинули у військовому конфлікті на сході країни. Я не знаю, як допомогти кожній дитині, що втратила батька, але можна спробувати хоча б декільком.

Вже більше року разом з багатьма знайомими і не знайомими людьми я допомагаю десантникам з 95 бригади. Вчора отримав від бригади список сімей загиблих десантників у котрих залишилися діти. Давайте спробуємо допомогти. Зберемо подарунки, щоб привітати дітей зі святом святого Миколая чи Новим Роком.

Було б добре, якби подарунками були не тільки іграшка, але і одежа/взуття на зиму. Якщо ви зможете запропонувати щось ще, буду дуже вдячний.
Наприклад, оплатити медичне страхування чи річний абонемент у басейн. Або запропонуйте свій варіант…

Список дітей (страшне словосполучення) можна побачити на сторінці вказаній за цим лінком.
http://www.ivbogdan.com/#!/p/photo-gallery
Напишіть  у
приват, кому з дітей і як саме зможете допомогти (вкажіть номер дитини зі списку)".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here