Home Місто Вокзал у Бердичеві замінував п’яниця

Вокзал у Бердичеві замінував п’яниця

155

У Бердичеві працівники міліції спільно з представниками інших компетентних структур провели ретельне обстеження та комплекс вибухотехнічних робіт в приміщеннях залізничного вокзалу та прилеглих територіях, де за анонімним повідомленням могла знаходитися вибухівка.

Інформація про можливе виявлення небезпечних предметів  не підтвердилася, повідомляють у міліції.

Особу «мінувальника» встановлено.

Про те, що за деякий час вокзал вибухне, до міліції телефоном повідомив анонім. Повідомлення тривало лише декілька секунд, але й цього часу вистачило правоохоронцям, аби зрозуміти його небезпеку та організувати відповідні невідкладні заходи.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці організували евакуацію людей, забезпечили охорону приміщень і громадський порядок на прилеглій до них території. Фахівці-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС провели комплекс вибухотехнічних заходів. Жодних предметів, які могли б викликати підозру, вибухових пристроїв і речовин виявлено не було.

Наразі роботу залізничного вокзалу відновлено.

Водночас працівники міліції провели низку заходів, спрямованих на встановлення особи анонімного автора хибного повідомлення.

Ним виявився 41-річний бердичівлянин, який перебував у нетверезому стані та пояснити свій вчинок не зміг. Медики зафіксували у нього алкогольне сп’яніння тяжкого ступеню (близько 4 проміле).

Відповідно до ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України,  йому загрожує позбавлення волі від двох до шести років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here