Home Місто Влітку в Житомирі планують організувати шкільні базари

Влітку в Житомирі планують організувати шкільні базари

104

На сайті міськради 22 травня опублікували проект рішення виконавчого комітету "Про проведення в місті Житомирішкільного базару до нового навчального 2017 – 2018 року".

"З метою своєчасного забезпечення школярів необхідним приладдям, одягом, товарами спортивного призначення та іншими товарами до нового навчального року, враховуючи звернення суб’єктів підприємницької діяльності, відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

Організувати з 01 серпня по 15 вересня 2017 року виїзну торгівлю товарами шкільного асортименту за умов отримання згоди землекористувача, відповідно до схем розміщення тимчасових торговельних місць на період проведення шкільного базару до нового навчального 2017 – 2018 року, погоджених департаментом містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради", – йдеться у проекті.

Перелік суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють торгівлю непродовольчими товарами шкільного асортименту відповідно до поданих заяв

1. Фізична особа – підприємець Марчук Валентина Володимирівна за адресою: вул. Івана Кочерги, 5-а.

2. Фізична особа – підприємець Порохнюк Яна Леонідівна за адресою: вул. Київська, 77.

3. Фізична особа – підприємець Козакевич Сергій Борисович за адресою: майдан Житній ринок, 1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here