Home Місто Військова прокуратура розслідує побиття бійця у Житомирі

Військова прокуратура розслідує побиття бійця у Житомирі

185

Військова прокуратура Житомирського гарнізону перевіряє обставини отримання травм військовослужбовцем у навчальному центрі ВДВ, що у Житомирі.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"З огляду на інформацію в ЗМІ щодо ймовірного побиття військовослужбовця на території однієї з військових частин на Житомирщині 17 червня 2016 року повідомляємо наступне.

З метою перевірки вказаної інформації, того ж дня, військовим прокурором гарнізону разом з слідчо-оперативною групою було здійснено виїзд до місця події для з’ясування обставин інциденту.

За результатами виїзду військовою прокуратурою Житомирського гарнізону внесено відомості до ЄРДР за ч.2 ст.406 КК України (порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності відносин підлеглості) та здійснюється досудове розслідування, – йдеться у повідомленні.

– Для перевірки версії позастатутних відносин серед військовослужбовців та ймовірності побиття військового допитано близько 20 свідків.

Триває судово-медична експертиза, яка встановить ступінь тяжкості отриманих військовим тілесних ушкоджень та механізму їх отримання.

Після проведення комплексу слідчих дій та отримання висновків судово-медичної експертизи військовою прокуратурою гарнізону буде прийнято законне рішення.

Слідство триває".

Відео ICTV

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here