Home Місто Відділення обласної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського вдруге отримали сертифікати «Чиста лікарня, безпечна для...

Відділення обласної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського вдруге отримали сертифікати «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»

115

У комунальній установі «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» 21 лютого відбувся повторний аудит кардіохірургічного та терапевтичного відділень, яку щорічно проводить Асоціація «Служба організації інфекційного контролю».

Після отримання відзнаки «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» Служба перевіряє нагороджені заклади на відповідність даним сертифікатам щодо дотримання стандартів інфекційного контролю. Тож відзнаку «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» можуть підтвердити або анулювати.

Але ці два відділення, які вперше отримали відзнаку у минулому році, підтвердили свою абсолютну першість у бездоганній чистоті та стерильності та знов отримали відповідні сертифікати «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта».

«Ми ставимо перед собою завдання, аби поступово усі 28 відділень і центрів нашої обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського отримали таку ж відзнаку. Вручення почесних відзнак є показовим та дає іншим лікувально-профілактичним закладам області приклад для впровадження європейського підходу у розробці системи гігієни», – зазначив головний лікар Богдан Леськів.

Нагадаємо, що минулого року, окрім кардіохірургічного та терапевтичного відділень, відзнаки отримали відділення рентген-ендоваскулярної хірургії та інтервенційної радіології,а також ендоскопічне відділення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here