Home Місто В жовтні виконком затвердить логотип Житомира

В жовтні виконком затвердить логотип Житомира

151

Склад робочої групи зі створення логотипу Житомира затвердили на засіданні виконкому. Для розробки символу міста до співпраці запрошуються фахівці, фізичні та юридичні особи, які виявили бажання взяти участь у створенні логотипу міста та подали подадуть відповідні заяви до 8 вересня.
Про це повідомляють на сайті міськради.
 
«Спочатку була ідея  замовити розробку бренду Житомира у рекламних агенцій. Але ми дійшли до висновку, що бренд міста – це той символ, який повинен отримати максимально публічне обговорення. На початку вересня громадськості буде представлено логотип. А вже через місяць, з урахуванням пропозицій житомирян, його буде остаточно затверджено на виконкомі. Буде визначений той символ, який найяскравіше уособлюватиме Житомир», – зазначив Сергій Сухомлин.
 
За словами першого заступника міського голови створення логотипу міста – це перший крок в напрямку розробки бренд-буку. Далі буде розроблено загальний перелік нормативних правил, пов’язаних з оформленням фасадів та розміщенням реклами у місті.

За словами начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Євгенії Черкасової, окремо створений сайт www.ibrand.zt.ua, який буде активним з 22 серпня. На ньому буде розміщено бріф (завдання) на створення логотипу. Заявки приймаються на поштову електронну адресу управління ztmrlogo@gmail.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here