Home Місто В житомирському супермаркеті вкотре пройде акція по збору речей для військових

В житомирському супермаркеті вкотре пройде акція по збору речей для військових

119

23–25 січня Центр волонтерської допомоги «Сила Людей» проводить чергову акцію «Повертайтеся живими» в ТРЦ «Глобал» біля кас «Каравану».

Волонтери збирають продукти, одяг, медикаменти для учасників АТО. Про це розповів керівник Центру волонтерської допомоги «Сила Людей» Дмитро Кропачов.

«Ми будемо вдячні всім житомирянам, які нададуть посильну допомогу бійцям. Крім того, допомогти можна не лише продуктами та одягом. Усі бажаючі можуть долучитися до проведення акції – Центру потрібні волонтери, щоб сортувати зібрану допомогу й роздавати буклети», – зазначив Дмитро Кропачов.

Координатор Центру волонтерської допомоги «Сила Людей» Аліна Лісова зауважила, що зараз також не вистачає волонтерів для плетіння маскувальної сітки. Центр займається виготовленням маскувальної сітки на замовлення військових.

«Зараз нам дуже потрібні робочі руки. Якщо ви бажаєте допомогти нашій армії – звертайтеся до нас. Це нескладно, ми навчимо плести сітку усіх бажаючих», – наголосила Аліна Лісова.

Усі бажаючі допомогти військовим або приєднатися до волонтерського руху можуть звертатися до волонтерів, які з 23 до 25 січня стоятимуть біля кас «Каравану», або телефонувати: (097)850 88 83, (093)739 71 77.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here