Home Місто В Житомирській облраді будуть шукати шляхи фінансування аварійного онкодиспансеру

В Житомирській облраді будуть шукати шляхи фінансування аварійного онкодиспансеру

107

Приміщення Житомирського обласного онкодиспансеру знаходиться в аварійному стані вже досить давно, але тут досі щодня приймають тисячі хворих людей.

Про будівництво, реконструкцію  або ж переміщення онкодиспансеру до іншого об’єкту – це питання час від час постає вже майже протягом 10 років.

Проектно-кошторисна документація на реконструкцію  та будівництво приміщень обласної онкології була зроблена ще у 2009 році. Але з того часу  в силу тих чи інших обставин профінансувати проект лише за кошти обласного бюджету було неможливим, – інформує прес-служба Житомирської облради.

Голова обласної ради Володимир Ширма для того, щоб вивчити ситуацію на місці, відвідав 20 жовтня об’єкт та разом з головним лікарем Борисом Гулею  оглянув комплекс приміщень закладу.

«Питання дуже наболіле. Те, що вирішувати його треба і вирішувати невідкладно – це однозначно. Проте таке фінансове навантаження обласний бюджет на витримає. Цю роботу маємо робити спільно –  всією областю та державою. На наступний бюджетний рік ми обов’язково будемо піднімати питання фінансування онкодиспансеру на рівні центральних органів влади», – зазначив Володимир Ширма.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here