Home Місто В Житомирі рятувальники-спецпризначенці відзначили 10-ту річницю

В Житомирі рятувальники-спецпризначенці відзначили 10-ту річницю

122

Заступник голови ОДА Ярослав Лагута привітав особовий склад аварійно-рятувальний загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Житомирській області з 10-ю річницею від дня створення.

«Ваші здобутки базуються на ваших подвигах. Ми впевнені, щоб не відбувалося в нашій області – ви завжди прийдете на допомогу. Вітаю вас із цим святом і бажаю міцного здоров’я та родинного благополуччя», – сказав Ярослав Лагута.

За сумлінну працю і професіоналізм працівники аварійно-рятувального загону спеціального призначення отримали відзнаки від Житомирської облдержадміністрації.

Довідково. Цього дня у 2007 році центральна міжвідомча атестаційна комісія  МНС України здійснила державну реєстрацію аварійно – рятувального загону спеціального призначення  ГУ МНС України в Житомирській області,  як державної аварійно-рятувальної служби, а міністр України з надзвичайних ситуацій та у справах населення від наслідків Чорнобильської катастрофи затвердив положення про аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ МНС України в Житомирській області.

За цей час житомирські рятувальники-спецпризначенці здійснили 7697  виїздів за сигналом тривога, під час яких було врятовано понад 250 громадян. На даний час штатна кількість особового складу становить 146 та 65 одиниць техніки.

За матеріалами прес-служби ОДА


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here