Home Місто В Житомирі активісти, лялькарі та бібліотекарі влаштували концерт у військовому госпіталі. ФОТО

В Житомирі активісти, лялькарі та бібліотекарі влаштували концерт у військовому госпіталі. ФОТО

140

В Житомирському військовому госпіталі для поранених і травмованих бійців із зони АТО 24 червня влаштували концерт за участю місцевих виконавців та музикантів, які вже неодноразово підтримували подібні проекти.

Для військовослужбовців підготували кілька пісенних номерів. Переважно співали пісні про Україну, родину та героїчні подвиги. Разом з тим, учасники концерту грали на бандурі та гітарах і бажали присутнім швидкого одужання.

 Ініціаторами проведення  концерту виступили ГО «Рух Автомайдан Житомира», Житомирський обласний академічний театр ляльок та Житомирська обласна бібліотека для дітей.

За їх словами, мета концерту  – підняття бойового духу госпіталізованих військових. Концертну програму в клубі військового шпиталю забезпечували відомі бандуристи та барди України, поети, лялькарі, дитячі та дорослі хори.

Варто відзначити, що по завершенню заходу, бійцям підготували солодкий стіл та сувеніри. Військовослужбовці відзначають, що така увага для них дуже важлива, а тим паче, коли небайдужі влаштовують для них музичне свято і спілкуються з хлопцями.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here