Home Місто В Коростенському районі у ДТП потрапив шкільний автобус, в якому було 16...

В Коростенському районі у ДТП потрапив шкільний автобус, в якому було 16 дітей

112

11 грудня на автодорозі Виступовичі-Житомир у Коростенському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса зі школярами та автомобіля «БМВ-520». Водій останнього виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з іншим вказаним транспортним засобом.

У результаті керманич легковика загинув, п’ятеро пасажирів автобуса отримали травми. Загрози їх життю немає. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 16.30 на 111 км автодороги Виступовичі-Житомир, поблизу с. Веселівки Коростенського району. 

За попередньою інформацією, 41-річний водій автомобіля «БМВ-520», рухаючись у напрямку м. Коростеня, не впорався з керуванням транспортним засобом та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автобусом «ТАТА БАЗ». 

В автобусі на момент ДТП знаходилось 16 дітей різного віку та 28-річна вчителька місцевої школи. Їі з тілесними ушкодженнями було доставлено до хірургічного відділення лікарні. Дітям надано медичну допомогу на місці без госпіталізації. Згодом 4 дітей, віком 8, 11, 14 та 15 років, додатково звернулись за медичної допомогою: у них діагностовано забої різних частин тіла та призначено амбулаторне лікування.

Керманич «БМВ», житель обласного центру, від отриманих травм загинув на місці пригоди. На місці події працювали слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції та Головного управління Нацполіції в області.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин події.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here