Home Місто В Чуднівському районі пожежники врятували будинок і його 30-річного господаря

В Чуднівському районі пожежники врятували будинок і його 30-річного господаря

111

27 серпня о 14:40 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежної-рятувальної частини міста Чуднів надійшло повідомлення про займання в дерев’яному житловому будинку, який розташований у селі Будичани.

Про подію вогнеборців сповістили сусіди, саме вони й виявили дим, що йде з будинку. У повідомленні було зазначено, що в оселі ймовірно перебуває господар.

По прибуттю надзвичайників на місце виклику було встановлено, що займання сталося в одній із кімнат житлового будинку. Під час проведення розвідки на дивані ними було виявлено чоловіка, який подавав ознаки життя. З’ясувалося, що це 30-річний власник будівлі.

Вивівши потерпілого на свіже повітря, вогнеборці приступили до ліквідації пожежі. Вже о 14:51 займання вдалося локалізувати, а о 15:10 повністю ліквідувати. Вогонь встиг знищити диван. Помешкання надзвичайники вберегли від руйнування. Чоловік від медичної допомоги відмовився.

За попередньою версію, займання сталося через необережність під час куріння в нетверезому стані. Наразі фахівці встановлюють остаточні обставини пригоди, – повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here