Home Місто У Житомирській області наступного року будуть ремонтувати дороги Н-03, М-21, М-06, Р-49...

У Житомирській області наступного року будуть ремонтувати дороги Н-03, М-21, М-06, Р-49 та кілька мостів

115

У Державному агентстві автомобільних доріг України проходить захист планів Служб автодоріг в областях щодо будівництва, реконструкції та ремонтів на 2018 рік.

По Житомирській області основний акцент в 2018 році планується зробити на ремонті доріг М-21(Житомир—Могилів-Подільський), Р-49 ( Васьковичі—Новоград-Волинський—Шепетівка), Н-03 (Житомир — Чернівці) та кількох мостах.

Наступного року планується розпочати роботи із реконструкції Північної об’їзної дороги Житомира із її розширенням з двох до чотирьох смуг. Також у 2018 році планується завершити розпочаті цього року роботи із капітального ремонту дороги регіонального значення Р-49, а також продовжити роботи на М-21.

У межах дотримання маршрутного принципу буде здійснюватися ремонт дороги національного значення Н-03 по території Житомирської області. Також на цій автодорозі наступного року заплановано ремонт мосту через р. Тетерів у Житомирському районі.

Буде розпочато й капітальний ремонт мосту через річку Случ на а/д Р-49, поточний середній ремонт мосту через річку Тетерів в м. Радомишль.

Заплановано виконати й проектні роботи з будівництва та реконструкції й капітального ремонту об’єктів.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here