Home Місто У Житомирі затвердили «нічний тариф» на проїзд в громадському транспорті

У Житомирі затвердили «нічний тариф» на проїзд в громадському транспорті

255

Під час прес-конференції 24 травня заступник міського голови Дмитро Ткачук повідомив, що у місті діє так званий «нічний тариф» на проїзд у транспорті ТТУ.

Зокрема, у тролейбусах, які курсуватимуть Житомиром з 23.00 до 6.00 за квиток доведеться платити 6 гривень усім категоріям населення. Водночас, ця норма не поширюватиметься на власників місячних проїзних квитків: вони лише пред’являють проїзний документ.

За словами Ткачука, нині за «нічним тарифом» працює тролейбус № 3, який повертається у депо о 23.40, а також ще кілька тролейбусів, що розпочинають свою роботу зранку до 6.00.

Крім цього, з 25 травня відновлюють рух електрички Житомир-Київ, яка відправляється із залізничного вокзалу о 5.45. До цього часу з кількох районів міста здійснюватимуть підвіз пасажирів тролейбуси №3, 6 та 15. У них проїзд коштуватиме теж 6 гривень. Вже о 5.18-5.20 годині вони будуть біля вокзалу.

Від «Ялинки» № 3 відправлятиметься о 4.23, на Смолянці буде о 5.03. Відправка тролейбусів з Крошні та Гідропарку о 4.46.


Ткачук повідомив, що рухомий склад ЖТТУ становить 120 одиниць, лише 12 з яких це трамваї. У місті проживає більше 80 тисяч осіб, які мають право на пільговий проїзд у громадському транспорті, 55 тисяч – це пенсіонери.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here