Home Місто У Житомирі за 11 млн придбають валідатори, частину з яких здаватимуть в...

У Житомирі за 11 млн придбають валідатори, частину з яких здаватимуть в оренду приватним перевізникам

159

 Сьогодні, 14 вересня, у Житомирі відбулася двадцять п’ята (позачергова) сесія міської ради сьомого скликання. За підсумками засідання, з урахуванням пропозицій постійних комісій, прийнято ряд важливих рішень.


А саме: внесено зміни та доповнення до рішення міської ради від 16.03.2016 №167 «Про затвердження Програми розвитку міського громадського транспорту м. Житомира на 2016-2018 роки».




Даним рішенням 12 млн. грн. буде спрямовано на заробітну плату працівників ЖТТУ, 11 млн. грн. – на технічне переоснащення автоматизованої системи оплати за проїзд, зокрема: закупівлю валідаторів. У тому числі, на 2,6 млн. грн. планують закупити валідатори, які будуть здавати в оренду приватним перевізникам.



За словами заступника міського голови Дмитра Ткачука: «Було закуплено 180 одиниць переносних терміналів. В кожній одиниці транспорту такий термінал залишиться, але перейде в кабіну водію. У нас сьогодні 110 одиниць рухомого складу тролейбусів та 20 одиниць трамваїв. Решта мобільних валідаторів буде використовуватися в торгових мережах для поповнення карток на проїзд. Ще певна кількість валідаторів буде у контролерів».


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here