Home Місто У Житомирі влаштують благодійну акцію «Збираємо манюню до школи»

У Житомирі влаштують благодійну акцію «Збираємо манюню до школи»

145

01 серпня 2016 року о 15.00 в клубі «Інфорум» (вул. Кафедральна 8) відбудеться благодійна акція «Збираємо манюню до школи».

Організатори акції: оперна співачка Олена Гребенюк, дитяча громадська організація «Все робимо самі» , БО «Український фонд благодійництва» та відділ соціального служіння та благодійності УПЦ КП.Акція приурочена до 13-ї річниці створення дитячої громадської організації «Все робимо самі» та ювілеїв голови організації «Все робимо самі» – Богдана Купчинського і оперної співачки Олени Гребенюк.

Замість звичайного Дня Народження, ювіляри вирішили організувати благодійну акцію і зібрати канцтовари, шкільне приладдя, шкільну форму, портфелі та ін., аби потім сформувати шкільні набори і роздати їх дітям із бідних родин  села Потіївка, Житомирської області, які не мають змоги придбати все необхідне для навчання.

Також на цьому святі відбудеться презентація книги «Мрія, яка дає крила» про діяльність організації «Все робимо самі».

Олена Гребенюк подарує для гостей заходу незабутній концерт, також вона з’явиться на сцену у незвичному  для неї образі. На свято завітає французький співак – Поль Манондіз, аби привітати іменинників та всіх присутніх у клубі «Інфорум». А ще буде багато сюрпризів.

Якщо хтось із житомирян бажає відвідати благодійну акцію «Збираємо манюню до школи», то організатори заохочують приносити в якості подарунків для іменинників все необхідне для школи.

Якщо виникли питання телефонуйте 096-468-17-65

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here