Home Місто У Житомирі влаштували змагання серед школярів на знання правил дорожнього руху

У Житомирі влаштували змагання серед школярів на знання правил дорожнього руху

108

Сьогодні, 27 квітня, відбулись перші міські змагання загонів юних інспекторів руху 2017. Дійство організували у 16 школі Житомира за підтримки виконавчих органів Житомирської міської ради та управлінням патрульної поліції у місті Житомирі.

«Основою будь-яких змін є просвітництво і виховання – безпека дорожнього руху не виключення. Ми маємо з дитинства формувати у дітей розуміння та важливість дотримання правил дорожнього руху», – наголосив Дмитро Ткачук, заступник Житомирського міського голови.

Впродовж дня патрульні разом з працівниками КП «Управління автомобільних шляхів» займалися облаштування імпровізованої проїжджої частини на території навчального закладу. 7 команд учнів змагались у різних конкурсах та виконували завдання. Завтрашній день обіцяє бути не менш цікавим переконують організатори.

«Учасники, діти віком від 9 до 16 років, старанно готувалися, дехто вивчав, інші повторювали правила дорожнього руху, аби показати себе якнайкраще», – переконує Діана Корчевна, прес-офіцер управління Патрульної поліції у Житомирі

Переможців визначить суддівська комісія, яка розподілить призові і заохочувальні подарунки.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here