Home Місто У Житомирі відкрили чергову благодійну їдальню

У Житомирі відкрили чергову благодійну їдальню

158
Благодійну їдальню по вулиці Гагаріна, 10-а відкрили сьогодні у Житомирі. Наразі це вже 15-та благодійна їдальня в області та п’ята у місті. Усі витрати, пов’язані з організацією гарячого харчування, взяв на себе обласний благодійний фонд «Хлібний дім», що надає підтримку малозабезпеченим верствам населення.
 
«Цього разу на безкоштовний обід ми запросили 40 самотніх стареньких житомирян, котрі отримують мінімальну пенсію та не мають близьких родичів», – пояснив голова обласного благодійного фонду «Хлібний дім» Аркадій Маргуліс.
 
За його словами, саме за такими критеріями на основі довідок про склад сім’ї та довідок про доходи представники Житомирської обласної організації Товариства Червоного Хреста України і визначають громадян, котрі потребують такої допомоги. 
 
У свою чергу голова Житомирської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Олександр Богдан на підтвердження того, що проведення таких обідів не є разовою акцією,  лише впродовж жовтня будуть проведені обіди для 2,5 тис. підопічних обласної організації Товариства Червоного Хреста.
 
Як пояснив Олександр Богдан, щоразу представники патронажних служб організації відбиратимуть різні категорії підопічних. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here