Home Місто У Житомирі розпочалася 46-та сесія «Школи місцевого самоврядування»

У Житомирі розпочалася 46-та сесія «Школи місцевого самоврядування»

119

Урочисте відкриття 46-тої сесії Муніципальної освітньої програми для молоді «Школи місцевого самоврядування» відбулося 17 жовтня. Слухачами цього курсу стали 116 молодих людей – студентів навчальних закладів 2-4 рівнів акредитації міста Житомира.

В урочистому відкритті Школи взяли участь заступник міського голови Дмитро Ткачук, керуючий справами виконавчого комітету Ольга Пашко, заступник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Людмила Сікайло, випускники Школи, студенти навчальних закладів міста.

«Я вважаю, що майбутнє нашого міста за молоддю. Радію від того, що кількість бажаючих навчатися у Школі місцевого самоврядування з кожним роком збільшується. Житомирська молодь  не байдужа  до  життя свого міста.   Я бажаю вам цікавого навчання та нових проектів», – звернулась до слухачів Ольга Пашко, керуючий справами виконавчого комітету.

У свою чергу, Дмитро Ткачук, заступник міського голови, побажав студентам Школи бути активними під час лекцій: «Під час лекцій будьте активними: задавайте питання, діліться власними думками з того чи іншого питання.  Нестардатні, нові ідеї та думки, які вирують у ваших головах, мають бути імплементовані для розвитку нашого міста».

Як повідомляє прес-служба міськради, програма «Школа місцевого самоврядування» діє у Житомирі з 2001 року.

Метою програми «Школи місцевого самоврядування» є залучення молоді до процесу прийняття рішень на місцевому рівні. Діяльність школи спрямована на підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формуванні дієвої молодіжної політики та надання можливості талановитій молоді реалізувати себе, у тому числі і у ролі спеціаліста виконавчих органів.  

Програма Школи – це цикл теоретичних та практичних занять для молодих людей з елементами інформативного обсягу, необхідного для подальшого формування своєї кар’єри в усіх сферах суспільного життя.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here