Home Місто У Житомирі працюють іноземні спостерігачі

У Житомирі працюють іноземні спостерігачі

130

30 вересня 2014 року  відбулася зустріч в.о. Житомирського міського голови Л.В. Цимбалюк, заступника міського голови О.М. Бочковського зі спостерігачами ОБСЄ в Україні.
Про це повідомляють на сайті міськради.
 
В.о. міського голови зазначила, що Житомир підтримує демократичні перетворення в Україні і тому вважає вибори найкращим механізмом для змін. Л.Цимбалюк також зауважила, що міська рада буде сприяти спостерігачам у виконанні їх функцій під  час виборчої кампанії та у день виборів.
 
Спостерігачі цікавилися про кількість переселенців, які прибули до Житомира та Житомирській області, умовами проживання та їх соціальним забезпеченням.
 
Любов Цимбалюк повідомила, що частина переселенців проживають у Житомирі комунальному готелі «Житомир» та забезпечені одноразовим харчуванням. Деякі вимушені переселенці вже знайшли в Житомирі роботу. Багато повернулося у звільнені Краматорськ та Слов’янськ.  Є й такі, хто хоче залишитися у Житомирі на постійне проживання. Усі діти цих родин влаштовані до шкіл та дитячих садочків.
 
Також іноземні гості цікавилися, чому у Житомирі наразі немає міського голови. Л.Цимбалюк розказала про порядок призначення місцевих виборів.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here