Home Місто У Житомирі патрульна, яка взяла на виховання дітей, позбавлених батьківської опіки, познайомилася...

У Житомирі патрульна, яка взяла на виховання дітей, позбавлених батьківської опіки, познайомилася з ними під час рейду

206

 Будинок сімейного типу відкрили у Житомирі  15 лютого. У будинку проживатиме родина патрульного поліцейського Світлани Зіляк. Світлана – багатодітна мама, яка взяла на виховання шестеро дітей-сиріт та, дітей позбавлених батьківського піклування. Привітати родину приїхав міський голова Сергій Сухомлин.

Як розповідає сама Світлана Зіляк, вона зрозуміла, що саме у дітях її щастя та натхнення:

«Діти  – це моє покликання та сенс життя, тому мною було прийнято важливе рішення про опіку ще над шістьма дітьми. Виховання діток приносить мені задоволення, але, в той же час, і відповідальність. Я надзвичайно щаслива, що моя мрія збулась і у нас велика, дружня родина».


"Чи є межі доброті та людяності? Впевнені, що ні. У роботі патрульних поліцейських прикладів вдосталь. Це – нормально й правильно для правоохоронців та зазвичай не виноситься нами на загал. Проте сьогодні хочемо поділитися з вами перемогою, гордістю та, водночас, величезною відповідальністю.

Інспектор зі зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції Житомирської області Світлана Зіляк щодня робить неймовірне, виховуючи 13 дітей – трьох рідних, дітей загиблої сестри, а також дітей із сімей зі складними життєвими обставинами.  Історія трьох дітей, які щойно приєдналися до родини вражає та надихає. Півроку тому Світлана познайомилася з ними під час виконання своїх службових обов’язків. Той рейд із соціальною службою міста, коли дітей забирали із неблагополучної родини, міцно закарбувався у пам’яті Світлани, а вже зараз вони вчаться довіряти і любити разом. І така історія є у кожної дитини. Історії, які змінюють життя. Бажаємо Світлані наснаги, пишаємося її витримкою та людяністю", – повідомляє патрульна поліція України на своїй сторінці в соцмережі.

Читати також: У Житомирі патрульна поліцейська, яка має 7 власних дітей,  взяла на виховання 6  сиріт. ФОТО

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here