Home Місто У Житомирі німецьких благодійників нагородили відзнаками «За заслуги перед містом III ступеня»

У Житомирі німецьких благодійників нагородили відзнаками «За заслуги перед містом III ступеня»

106

Секретар міської ради Наталія Чиж нагородила керівників БО  «Christliсh humanitare Bruderhilfe» (Християнська гуманітарна братня допомога) Сімон Фабер та Еберхарда Кемпера відзнаками «За заслуги перед містом III ступеня». Відзнаки було вручено під час зустрічі з представниками благодійної організації в прес-центрі Житомирської міської ради 23 квітня.

Наталія Чиж подякувала людям, які  своїми добрими справами допомагають Україні й Житомиру: «Щиро дякую Вам – активним людям,  які обрали почесну і шляхетну справу – допомагати іншим. Житомирська громада високо цінує діяльність Фонду  за надання  благодійної та гуманітарної допомоги місту Житомиру. Сподіваюсь на нашу подальшу плідну співпрацю та добру дружбу».

Фонд «Християнська гуманітарна братня допомога» впродовж 25 років забезпечує надання благодійної допомоги м. Житомиру, а саме:  одягу та взуття,  необхідних для медичних закладів міста обладнання та інструментарію, медичних функціональних ліжок. За два роки сума, наданої Фондом допомоги, у грошовому еквіваленті складає близько 640 тисяч євро.

«Це велика честь для нас – отримати ці нагороди. Ми вважаємо, що вони належать великій кількості людей, які нас підтримують і причетні до нашої діяльності,  ми з радістю передамо  їх цим людям», – сказав Еберхард Кемпер, керівник організації.

Сімон Фабер, у свою чергу, подякувала керівництву міської ради та голові житомирського БФ «Хлібний дім» Аркадію Маргулісу за спільну роботу і взаємопідтримку.

У рамках візиту представники благодійних організацій «Christliсh humanitare Bruderhilfe» та «Хлібний дім» обговорили особливості благодійної діяльності  зі слухачами Школи місцевого самоврядування. Також відповіли на запитання житомирської молоді.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here