Home Місто У Житомирі на ремонт приймального відділення дитячої лікарні витратили 776 тисяч гривень

У Житомирі на ремонт приймального відділення дитячої лікарні витратили 776 тисяч гривень

136

У  приймальному  відділенні  дитячої  міської лікарні  завершився  капітальний  ремонт та закуплено нове медичне обладнання.

За словами Житомирського міського голови Сергія Сухомлина, проведення ремонту приймального відділення було надзвичайно важливим, адже воно призначене для прийому і реєстрації пацієнтів. Також вкрай важливо – закупівля нового медичного обладнання, що дає змогу скоротити перебування пацієнта до 10-15 хв.

«Обладнання, яке вже працює у лікарні, дозволяє зменшити час перебування пацієнта у приймальному відділені. Для нас це найголовніше, бо це життя і здоров’я наших маленьких житомирян. Проведені ремонтні роботи та закупівля медобладнання стало можливим завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу та народного депутата Борислава Розенблата. Саме завдяки зусиллям нардепа гроші на закупівлю медобладнання надійшли з державного бюджету», – наголосив міський голова Сергій Сухомлин.

Мер також зазначив, що у планах міської влади  проведення комплексного ремонту приміщень у всіх лікарнях міста.«У нас вже  позитивний висновок  Міністерства фінансів по місту Житомиру. Нам буде виділено пільговий кредит і за рахунок цих грошей ми плануємо провести комплексний ремонт всіх лікарень та поліклінік у місті», – сказав Сергій Сухомлин.

Як повідомляє прес-служба міськради, загалом для приймального відділення дитячої міської лікарні було закуплено медичного обладнання на 2,7 мільйони гривень. Капітальний ремонт відділення обійшовся бюджету в 776 тисяч гривень.

В результаті:

– Створено зручні умови для огляду пацієнта.

– Обладнана палата інтенсивної терапії, що дає можливість надати невідкладну медичну допомогу важкохворим пацієнтам і розпочати лікування.

– Придбане обладнання для лабораторного обстеження дає можливість мати результати загального аналізу крові через 20 хв, загальний аналіз сечі через 6 хв, біохімічні обстеження через10-30 хв.

– Наявний апарат УЗД, результати лабораторного обстеження дають можливість  скоротити час для постановки діагнозу при поступленні, відповідно вчасно розпочати необхідне лікування.

– Створені умови дають можливі скоротити перебування пацієнта в приймальному відділенні до 10-15 хв.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here