Home Місто У Житомирі на Михайлівській проведуть ІІІ Форум роботодавців та ярмарок вакансій

У Житомирі на Михайлівській проведуть ІІІ Форум роботодавців та ярмарок вакансій

97

 Департамент економічного розвитку Житомирської міської ради організовує ІІІ Форум роботодавців та ярмарок вакансій 16 травня 2018 року.

Основною метою Форуму є побудова діалогового майданчика між бізнесом, громадою, освітою та місцевою владою щодо створення в місті робочих місць, підготовки кваліфікованих кадрів, які будуть користуватись попитом на ринку праці, формування позитивного іміджу міста зі сприятливими умовами для ведення бізнесу, демонстрація житомирянам економічного і соціального капіталу міста.

До участі у заході запрошуються роботодавці (підприємства, установи, організації) та навчальні заклади (університети, профтехучилища, коледжі).

 У ході Форуму передбачається:

 – з 11.00 год. до 16.00 год.  Ярмарок вакансій (місце проведення – вул. Михайлівська) –  виставка підприємств, навчальних закладів, а саме:

 – пропозиції щодо працевлаштування (вакансії), презентація житомирських компаній та їх продукції, презентація навчальних закладів та пропозиції для  абітурієнтів;

 – майстер-класи для абітурієнтів (місце проведення – прес-центр міської ради).

 – з 11.00 год. до 13.00 год. Форум роботодавців (місце проведення – вул. Михайлівська, 8/1, Центр розвитку місцевого самоврядування, ІІ поверх) – діалоговий майданчик, на якому представники місцевої влади, бізнесу та навчальних закладів зможуть обговорити можливості впровадження елементу дуальної освіти в місті Житомир.

 
Для координації та комунікації зацікавленим особам звертатися:

 Білоус Марина тел.: (0412)48-12-10, (096)946-89-32 e-mail: bilous.marine@gmail.com

 Кутишенко Антоніна тел.: (0412)48-12-10, (067)704-26-75
e- mail: a.s.kutyshenko@gmail.com 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here