Home Місто У Житомирі близько 60 автівок випробовують колонки на гучність

У Житомирі близько 60 автівок випробовують колонки на гучність

100

Близько 60 автівок з України та ближнього зарубіжжя приїхали у Житомир, аби випробувати свої колонки на гучність у рамках Чемпіонату України з автозвуку та тюнінгу ЕММА-2018.

Проходить чемпіонат сьогодні, 23 червня, на пішохідній набережній парку культури та відпочинку ім. ю. Гагаріна.

«Це перший раз, коли чемпіонат проходить на Житомирщині. Загалом ЕММА в Україні вже 18 років. Ми маємо на меті популяризувати автозвук. Участь беруть як професіонали, так і новачки – це близько 60 машин не тільки з України, а й ближнього зарубіжжя», – сказав Василь Кравчук.

За словами керівника ЕММА-Україна Бориса Тищенка, судді оцінюватимуть якість звучання автівок та мультимедіа систем у 8-ми кваліфікаціях.

«Оцінювати звучання машин ми будемо за гучністю та якістю звука. Є спеціальний прибор, який вимірює децибели. Сьогодні приїхали машини, гучність в яких 160 децибел – це більше, ніж на стадіоні», – сказав Борис Тищенко.

Учасники починали займатися автозвуком поступово. У більшості випадків все починалося, як хоббі, а про чемпіонати навіть не думали.

«В мене машина Subaru Impreza. Все почалося 8 років тому зі звичайного хоббі – трохи додав басів, трохи фронта і понеслося. В такому чемпіонаті беру участь вже вдруге», – сказав учасник з міста Києва Максим.

Довідково. Чемпіонат проходить за рахунок коштів організаторів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here