Home Місто У Житомир повернулися поліцейські, які протягом трьох місяців забезпечували порядок на Сході....

У Житомир повернулися поліцейські, які протягом трьох місяців забезпечували порядок на Сході. ФОТО

132

 19 лютого в обласному ГУНП зустрічали поліцейських, які упродовж трьох місяців несли службу у підрозділах Донеччини, виконуючи завдання із забезпечення публічної безпеки та протидії злочинності у містах Бахмут, Маріуполь та Соледар.  Привітали прибулих врученням чергових спеціальних звань.


Трохи більше двох десятків поліцейських з територіальних підрозділів Житомирщини у складі зведеного загону повернулись з територій, де триває антитерористична операція. У дворі Управління їх зустрічали рідні, друзі та колеги.

–  Вітаю з поверненням додому, дякую за сумлінну і відповідальну службу на Донеччині та бажаю, аби ваша подальша робота проходила з честю для вас та користю для людей, – сказав заступник начальника ГУНП – начальник кримінальної поліції Сергій Крупєй, звертаючись до прибулих.

Також під час зустрічі дев’ятьом працівникам територіальних відділів та відділень були вручені чергові спеціальні звання від лейтенанта поліції до капітана поліції.

– Окрім практичного досвіду роботи в умовах проведення антитерористичної операції та особистих вражень від кількамісячного перебування на Донеччині ми привезли також і Подяку від Соледарської об’єднаної територіальної громади за свою роботу, – розповів командир зведеного загону Сергій Демедюк.

Попереду у цих працівників кількаденна відпустка, а потім вони продовжать свою службу безпосередньо за місцем її проходження.

Відділ комунікації поліції Житомирської області 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here