Home Місто У парку Гагаріна відновлюють шаховий павільйон. ФОТО

У парку Гагаріна відновлюють шаховий павільйон. ФОТО

138

На минулому тижні в парку ім.Ю.Гагаріна з ініціативи шахової школи «Інтелект» розпочалися відновлювальні роботи шахового павільойону.

Як розповідає засновник школи, майстер спорту Ігор Випханюк, вони давно обговорювали ідею відновлення павільйону і так співпало, що новий керівник КП «Парк» Володимир Шуст теж шукав можливість знову зробити це приміщення функціональним.

«Кілька останніх років тут не проводилося ніяких заходів, зустрічей чи ігор, – говорить Випханюк. – Ми вирішили, що цього літа павільйон має запрацювати і вже навіть шукали спонсорів для цього. Поспілкувалися з директором парку і наша мета співпала. Усі матеріали – фарбу, лак, кісточки, нам безпосередньо надав Шуст, а працівники парку навіть самостійно виконали частину робіт. Він погодився надати усе необхідне, а ми закликали усіх бажаючих разом з нами приєднатися до акції по відновленню павільйону. Людей, як бачите, прийшло не багато, але це добровільна справа. Тут є хлопці та дівчата з «Інтелекту», ГО «Фундація регіональних ініціатив», студенти технологічного факультету Житомирського агроуніверситету, інші. Якщо хтось хоче нам допомогти, то ми працюватимемо ще 19 та 20 квітня з 14.00. По завершенню робіт планую провести тут майстер-клас одночасної гри у шахи десь на 20 дошках. Якще все складеться успішно, то і Чемпіонат області відбудеться теж у цьому павільйоні».

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here