Home Місто У ляльковому театрі в Житомирі покликали надзвичайників, аби ті прибрали бурульки з...

У ляльковому театрі в Житомирі покликали надзвичайників, аби ті прибрали бурульки з даху

104

У зв’язку з архітектурними особливостями будинків на вулиці Михайлівській виникає гостра потреба у виконанні заходів щодо недопущення утворення бурульок та льодових наростів на дахах.

Адміністрація Житомирського обласного театру ляльок спільно з управлінням ДСНС здійснювали прибирання льодових наростів на даху приміщення.

«Таким чином ми оберігаємо наших глядачів – маленьких житомирян, які відвідують ляльковий театр. Велике накопичення бурульок та людових наростів – це проблема не лише нашого приміщення, а й тих будинків, що знаходяться поруч», – пояснює головний інженер Житомирського академічного обласного театру ляльок Ігор Козакевич.

Нагадаймо, враховуючи небезпеку від падіння бурульок та льодових наростів, звертаємося до керівників – власників будинків та споруд вжити вичерпних заходів щодо недопущення утворення бурульок та льодових наростів на дахах, очистки дахів від снігу на підпорядкованих житлових та адміністративних будівлях. У разі не можливості позбавитись від бурульок організувати огорожу навколо небезпечних ділянок.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here