Home Місто У Бердичеві чиновники обіцяють відремонтувати декілька доріг у місті до кінця року

У Бердичеві чиновники обіцяють відремонтувати декілька доріг у місті до кінця року

105

Сьогодні стан частини автошляхів у Бердичеві знаходиться у плачевному стані.

Водії нерідко скаржаться, що вже стомилися лишати в ямах та вибоїнах деталі від своїх автівок, пасажири ж просто затамовують подих, коли їм доводиться їхати рівненьким асфальтом – відвикли, напевне, повідомляє телеканал «ВІК».

Коштів не вистачає, тому дороги ремонтуються не тими темпами, якими б хотілося. Але слово почати виправляти «дорожню» ситуацію у місті тримають.

Свого часу у виконавчому комітеті оголосили перелік вулиць, покриття яких збиралися відновити у першочерговому порядку. І у результаті городяни отримали виблискуючі асфальтом вулиці Димитрова, Свердлова, частину Лібкнехта, Чуднівської й Короленка тощо.

Останніми днями фахівці-дорожники взялися ще за кілька вулиць. За вулицю Котовського взялися капітально: нове покриття встелило понад 1600 кв.м. проїзної частини. Що відбувалося там досі, із жахом згадує мало не кожен, хто їздив на Червону Гору чи спускався до Дитячого світу. Творилося приблизно те саме, що нині твориться на Садовій, Короленка і частині вулиці Фрунзе. Тож наступними під каток дорожників із житомирського 35-го ШБУ потраплять саме вони. Ремонт, рівний роботам на Котовського, спіткає частину вулиці Короленка.

На решту – чекає ремонт поточний. Подекуди вже почали зрізати дорожнє покриття. Роботи на вказаній трійці вулиць мають закінчити до кінця року. Вони стануть останніми у спискові автошляхів, котрі заплановано привести у належний стан у 2013-му.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here