Home Місто Ткачук прокоментував рішення призначити його попередника керівником ТТУ в Житомирі

Ткачук прокоментував рішення призначити його попередника керівником ТТУ в Житомирі

104

 Заступник міського голови Житомира Дмитро Ткачук на своїй сторінці в соцмережі опублікував коментар стосовно призначення Євгенія Демчика, який до нього обіймав цю посаду, керівником КП "Трамвайно-тролейбусне управління".

"По рішенню  міського голови Житомира Сергія Сухомлина призначити  Євгенія Демчика керівником ТТУ можу сказати так:

1.В умовах обмеженого вибору часто призначають не найдостойніших. Перелік відкритих вакансій довгий, а гідних кадрових пропозицій, на жаль, обмаль.

2.Політичні призначення тим і погані, що компетенції та людські цінності є другорядними критеріями.

3.Кожен може мати кілька шансів у житті, навіть якщо до того був опонентом, а тепер переконаний у правильності стратегії та підписався під її реалізацією. Хоча, деякі експерименти можуть коштувати дуже дорого.

4.Просто бути проти – позиція абсолютно деструктивна. Потрібно шукати рішення і діяти, бо у будь-якій ситуації є свої плюси. Головне знайти їх та використати з користю для справи.

5.Місто, справа і цілі важливіші за особисте ставлення.

Рідко сподіваюсь на обставини, тому переважно покладаюсь на себе та тих в кому впевнений, для досягнення результату в тих умовах, які створюються. Життя – це виклики. Подолаємо і цей", – відзначив Ткачук.

До слова, після звільнення з посади, Демчик неодноразово публічно критикував роботу свого наступника та його команди стосовно реформи транспортної сфери міста.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here