Home Місто «Ті, що вражають»: зірки 1+1 приїдуть у Житомир

«Ті, що вражають»: зірки 1+1 приїдуть у Житомир

162

Уже в середу, 26 жовтня, о 14:00 у головній актовій залі ЖДУ імені Івана Франка випускниця інституту іноземної філології, телеведуча ТСН Наталія Мосейчук, журналістка Наталя Фібріг, шоумен Максим Бахматов та параолімпієць Андрій Демчук – спортсмен, який приніс Україні золоту медаль на Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, поспілкуються з житомирськими студентами та журналістами у головній актовій залі ЖДУ імені Івана Франка.

Житомир стане другим містом, куди у рамках проекту «Ті, що вражають» приїдуть українські зірки, аби поділитися своїми історіями успіху, злетів та падінь.

Соціально-освітній проект «Ті, що вражають» до 20-річного ювілею «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» – серія мотивувальних публічних виступів в українських університетах.Щосереди, з 19 жовтня по 16 листопада, команда з чотирьох спікерів (телеведучі, журналісти, актори, спортсмени, музичні виконавці, представники модної індустрії та культурні менеджери) виступає в одному з українських університетів з надихаючими промовами.

Головна мета проекту – підтримати українську молодь, розповісти, що за кожною історією успіху стоїть довгий тернистий шлях, дати настанови та порадити, як прийти до своєї мрії.

Перша команда – лідер Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, вокаліст гурту ТНМК Олег Фагот Михайлюта, телеведуча ТСН Соломія Вітвіцька та один із найтитулованіших військових репортерів країни, журналіст ТСН Андрій Цаплієнко – завітала до прифронтового Маріуполя.

Там спікери поспілкувалися зі студентами Маріупольського державного університету.Загалом зіркова команда журналістів каналу «1+1» відвідає п’ять міст України: Херсон, Івано-Франківськ, Житомир, Суми та Маріуполь.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here