Home Місто Тетерівські школярі вирушили до Республіки Білорусь на міжнародні змагання команд ЮІР

Тетерівські школярі вирушили до Республіки Білорусь на міжнародні змагання команд ЮІР

101

22 травня команда юних інспекторів дорожнього руху Тетерівської загальноосвітньої школи Житомирського району вирушила до Республіки Білорусь для участі у змаганнях з безпеки дорожнього руху серед дітей. Минулого року ЮІРівці стали призерами всеукраїнського конкурсу, що проходив у м. Одесі.

Учасники команди разом з їх наставниками старанно готувались до відповідальної місії і з хвилюванням очікують старту сезону, що відбудеться уже 23 травня у м. Борисові Мінської області Республіки Білорусь.

– Кілька днів тому відбувся уже цьогорічний фінал обласного етапу конкурсу юних інспекторів дорожнього руху, який проходив на базі Тетерівської загальноосвітньої школи, – розповів старший інспектор відділу забезпечення безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності ГУНП Василь Самчук. – Заслужену перемогу серед 14 команд-учасниць здобули господарі змагань.

Такі ігри проводяться в області уже 41 раз і мають на меті формування у дітей навичок безпечної поведінки на дорозі та поширення знань Правил дорожнього руху серед школярів.

– Принцип «Рівний – рівному», що покладено в основу ЮІРівського руху, сприяє ефективному усвідомленню дітьми важливості правил основ життєдіяльності, значну частину яких і складає безпека дорожнього руху, – продовжує Василь Самчук.

22 травня тетерівські школярі вирушили до Республіки Білорусь для участі у міжнародних змаганнях команд ЮІР.

Відтак бажаємо нашим землякам вдало представити Україну та нових перемог.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here