Home Місто Сухомлин запропонував Черкасовій написати заяву на звільнення

Сухомлин запропонував Черкасовій написати заяву на звільнення

126

На засіданні виконкому міської ради під час розгляду пропозицій комісії, яка розглядала проблематику будівництва МАФу за адресою вулиця Чуднівська 129-б, міський голова запропонував головному архітектору міста Євгенії Черкасовій написати заяву на звільнення.

"Посадовець, який ставить свій підпис під паспортом прив’язки такого об’єкту, має нести персональну відповідальність. В такому разі я пропоную головному архітектору написати заяву на звільнення. Я вважаю, що Євгенія Леонідівна не впоралась із своєю роботою", – наголосив Сергій Сухомлин, Житомирський міський голова.

На цьому тижні ця комісія зробила виїзне засідання до вказаного МАФу, та прийняла рішення запропонувати виконавчому комітету скасувати паспорт прив’язки цьому підприємцю.

"Ми виїзддили на місце, спілкувались із мешканцями будинків, які поруч. Потім голосували за пропозицію скасувати паспорт прив’язки. 11 за, 1 проти. Рішення за виконкомом", – розповів Руслан Годований, член виконкому.

Як повідомяє прес-служба міськради, зараз триває засідання виконавчого комітету, на якому мають обговорити цю пропозицію комісії.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here