Home Місто Скандальний заступник житомирського губернатора подав у відставку?

Скандальний заступник житомирського губернатора подав у відставку?

190

Як повідомляє сайт Vlasti.net, заступник голови Житомирської облдержадміністрації (ОДА) Микола Олещенко, стверджують джерела Кабінету Міністрів України, шукає нове місце роботи.

Чиновник, який фігурував, за інформацією ЗМІ, у ряді корупційних скандалів, був нібито змушений піти на такий крок через неспроможність виконувати свої прямі обов’язки у Житомирській області.

Як стало відомо, очікуючи звільнення голови Житомирської ОДА Сергія Рижука 18.03.2013 р. (триріччя перебування його на посаді), Микола Олещенко саме в цей день пішов у відпустку.

21 березня відбулося сесія Житомирської обласної ради, де повинні були заслухати голову депутатської комісії з питання видобутку ільменітових-титанових руд Олещенко.

Нагадаємо, що мешканці кількох районів області напередодні пікетували обласну раду з вимогою не допустити проведення видобувних робіт, оскільки це може призвести до екологічної катастрофи. Однак Олещенко проігнорував сесію обласної ради, ввівши, таким чином, в оману обурених людей.

Також чиновник очолює обласну комісію з техногенної безпеки. Під час негоди, яка застала Житомирщину 22-24 березня, Олещенко ні дня не з’являвся на роботі.

27 березня Прем’єр-міністр України Микола Азаров пригрозив керівництву чотирьох областей, в тому числі Житомирській, звільненням, якщо не буде проведена належна робота по боротьбі з настанням паводків.

У Кабміні кажуть, що одним із претендентів на «виліт» за бездіяльність є саме перший заступник голови Житомирської ОДА Микола Олещенко, а тому він вже готує заяву про звільнення.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here