Home Місто Реєстрація ТОВ у Житомирі та Житомирській області

Реєстрація ТОВ у Житомирі та Житомирській області

184

Державна реєстрація юридичних осіб – ТОВ, приватних підприємств, громадських організацій, зміна складу засновників, зміна керівника та юридичної адреси, купівля-продаж підприємств.

Юридична фірма “ПОІНТ”, контактна особа Олександр Миколайович, 098 761 800 4.

Реєстрація юридичної особи та всі пов’язані із нею юридичні процедури, держреєстрація підприємств та юридичних осіб, оформлення установчих документів, прийняття рішень про заснування, оформлення реєстраційних карток і не тільки, можуть бути замовлені у нас.

Реєстрація ПП, реєстрація ТОВ тощо, передбачає розробку статутів, оформлення установчих документів, отримання унікального найменування для реєстрації. Всі ці послуги ми пропонуємо поряд із представництвом в органі державної реєстрації. Реєстрація підприємств з нами – це професійне супроводження при постановці на облік державною податковою службою та іншими державними органами. Ми допоможемо із виготовленням та отриманням штампів і печаток, вибором умов обслуговування при відкритті рахунків в банках.

Реєстрація юридичної особи з нашою допомогою – це швидке отримання реєстраційного або податкового свідоцтва, довідки.

Послуги з реєстрації підприємств передбачають та враховують певні необхідні та послідовні дії:

• підготовку рішення засновника або/та протоколу установчих зборів чи іншого колегіального органу про реєстрацію, заснування підприємства

• підготовку, не менше ніж у двох примірниках, статуту, інших установчих документів, що передбачаються для реєстрації підприємства

• реєстрація ТОВ та деяких інших видів господарських товариств тепер не вимагає обов’язкового відкриття тимчасового банківського рахунка для формування капіталу (статутного фонду) та внесення грошових коштів на цей рахунок до моменту державної реєстрації товариства, що підтверджується спеціальною довідкою банку

• реєстрація приватного підприємства або товариства з обмеженою відповідальністю, передбачає внесення в реєстраційну карту даних за кодом виду економічної діяльностіі (КВЕД), оформлення платіжних документів та реєстраційної карти, здійснення оплати збору за державну реєстрацію, підготовку пакету документів для державної реєстрації юридичної особи

• реєстрація ТОВ, реєстрація ПП не обійдеться без замовлення, виготовлення та отримання штампів і печаток;

Важливо !!! Коли здійснюється реєстрація підприємства, – для фізичних осіб, які виступають засновниками юридичних осіб – і зареєстровані як підприємці, необхідно надати копію свідоцтва про державну реєстрацію ФОП, для уникнення недоліків внесенні даних при заповненні форм єдиного державного реєстру (ЄДР).

Купівля-продаж підприємств, зміна складу засновників, власників, учасників, компаній, підприємств та товариств.

Допоможемо купити або продати підприємство, частку.

Знаємо як здійснити прийом нових та вихід існуючих учасників, їх виключення, викуп часток учасників компаніями із подальшим їх продажем, виділ частки учасника для стягнень за його зобов’язаннями за вимогами кредиторів.

Підтвердження або внесення змін даних, що не передбачають внесення змін до установчих документів, в ЄДР (єдиному державному реєстрі). Зміна місця знаходження підприємства, зміна керівника, зміна адміністративно-територіального району, постановка на облік за новим місцем реєстрації, зняття з обліку у державних органах, здійснюємо супровід перевірок контролюючими органами при процедурі зняття з обліку.

Також надаємо весь комплекс послуг повязаних з реєстрацією та ліквідацією приватних підприємців (ФОП).

Послуги надаються в межах міста Житомира та Житомирської області (міста Бердичів, Малин, Новоград-Волинський, Коростень, а також у всіх районних центрах).

Юридична фірма “ПОІНТ”, контактна особа Олександр Миколайович, 098 761 800 4

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here