Home Місто «Ракушку» потрібно знову ремонтувати, бо під час реконструкції були порушені всі норми

«Ракушку» потрібно знову ремонтувати, бо під час реконструкції були порушені всі норми

199

Секретар Житомирської міськради Наталія Чиж під час брифінгу 26 квітня розповіла про створення робочої групи, яка займатиметься вивченням питань щодо використання бюджетних коштів.

Одне з питань, над яким уже працює комісія, – це ремонт літнього театру «Ракушка» в парку ім.Ю.Гагаріна.

За декілька років на ці роботи було витрачено 12, 5 мільйонів гривень, але результат жахливий. Приміщення не придатне для проведення там різноманітних заходів та фестивалів, які запланувала на цей сезон місцева влада.

Варто відзначити, що працювати «Ракушка» після 4-річного ремонту почала лише влітку минулого року. Там провели кілька концертів.

Робоча група збиралася уже тричі та виїздила безпосередньо у «Ракушку», спілкувалися із працівниками, які виконували ремонтні роботи.

Повідомляється, що були порушені норми у матеріалах та будівництві і тепер все потрібно переробляти знову.
Чиж наголошує, що 12, 5 млн – це значні кошти, які були витрачені не раціонально і постає питання, хто відповідатиме за це і яким чином відремонтоване приміщення вводили в експлуатацію.

Наприкінці березня 2016 року новий директор КП «Парк» Володимир Шуст показав журналістам, у якому стані нині знаходиться «Ракушка»: стеля протікає, а стіни вкриті пліснявою.

Юлія ДЕМУСЬ


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here