Home Місто Поліцейські Житомирщини отримали 5 службових «Renault Dokker». ФОТО

Поліцейські Житомирщини отримали 5 службових «Renault Dokker». ФОТО

215

Територіальним підрозділам та службам Головного управління Національної поліції у Житомирській області 1 липня передали 5 нових службових авто «Renault Dokker».

Зокрема, відсьогодні  автомобілі вже використовуватимуть у роботі правоохоронці Житомирського відділку поліції та Житомирського відділення поліції, Новоград-Волинського відділу поліції, вибухотехнічної служби ГУНП та Слідчого управління ГУНП.

За словами начальника ГУ НП у Житомиській області В’ячеслава Печененка, ці автомобілі стануть початком процесу технічного оснащення та модернізації поліції області.

Також він наголосив, що ці та інші заходи проходять у рамках реформування правоохоронних органів. Печененко звернув увагу, що поліцейські, які успішно пройшли переатестацію, вже носять форму нового зразка.

Незабаром, впевнений очільник поліції Житомирщини, вони зможуть мати також нові транспортні засоби і оновлену матеріальну базу.

До слова, востаннє нові автівки у ГУ НП у Житомисркьій області отримували трохи менше трьох років тому. У райцентрах, каже Печененко, техніка дуже застаріла, а подекуди радянського виробництва. Її ремонт потребує багато коштів.

«Будь-який новий транспорт – це всеодно краще, ніж старий, – переконаний начальник ГУНП В’ячеслав Печененко. – Ці автомобілі, які ми передали сьогодні, мають великі багажники, що можуть використовуватися для перевезення обладнання чи екіпірування.  Авто призначені для оперативного виїзду на місце події, обладані окремим місцем для безпечного перевезення затриманих осіб, а також іншими, необхідними для виконання функцій поліції, засобами.  Відповідають усім вимогам. Звичайно, автопарк управління дуже зношений, стан транспортних засобів жахливий і викликає занепокоєння. Ті, автомобілі, якими користують співробітники, ще мінімум років 5 тому мали бути б списані. Я мав розмову із Міністром, який відзначив, що для регіональних управлінь будуть передаватися і патрульні машини, і спеціальне обладнання».

Нові автомобілі благословив та освятив настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору о.Богдан Бойко, бажаючи, аби вже й найближчий час на цьому ж місці у дворі ГУ НП у Житомирській області стояло щонайменше півсотні автівок для правоохоронців.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото в альбомі Першого житомирського у соцмережі

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here