Home Місто Поки житомирянин міняв пробите колесо, зловмисник витягнув з салону автомобіля барсетку

Поки житомирянин міняв пробите колесо, зловмисник витягнув з салону автомобіля барсетку

101

Увечері 4 лютого до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від 54-річного житомирянина про крадіжку з його автомобіля.

На місці події чоловік розповів поліцейським, які прибули за викликом, що коли їхав автомобілем, відчув, що у нього пробите колесо. Відтак змушений був зупинитися та провести ремонт. Закінчивши роботу, підняв голову та помітив, що від автівки відійшов незнайомець. Кинувся до салону та виявив, що з нього зникла чоловіча сумка з 2600 гривень.

Розпитавши чоловіка про прикмети можливого зловмисника, правоохоронці повідомили отриману інформацію нарядам поліції, що працювали в місті, та почали заходи по розшуку крадія. Інспектори одного з патрульних екіпажів  на вулиці неподалік від місця події помітили парубка, за описом схожого на можливого злодія. Заявник упізнав у ньому того, хто крутився поблизу його транспортного засобу.

– Хлопця, 18-річного житомирянина, було затримано, – повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Він зізнався у вчиненій крадіжці та вказав місце, куди викинув непотрібну йому барсетку з документами, де їх і знайшли працівники слідчо-оперативної групи.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Як повідомляють у поліції, хлопцеві загрожує штраф або громадські чи виправні роботи, або піврічний арешт, або позбавлення волі на строк до 3 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here