Home Місто Підрядники мають усунути недоліки на дорогах, якщо хочуть брати участь у тендерах,...

Підрядники мають усунути недоліки на дорогах, якщо хочуть брати участь у тендерах, – голова Житомирської ОДА

82

Підрядні організації, які будували дороги на Житомирщині, мають усунути всі недоліки на дорогах, якщо хочуть брати участь у наступних тендерах.

На цьому наголосив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич 13 березня під час програми «Відкрита студія» на телеканалі «Союз-ТВ».

«У минулому році ми пізно закінчили дорожній сезон. Поки що замовляти експертів для перевірки нових доріг не бачу логіки. Договори підписані, і підприємства дають 5 років гарантії. Є дороги, де вже є проблеми, і це проблеми виконавців. Вони мають їх виправити. Перед тим, як хтось захоче брати участь у тендері цього року, має виправити свої недоліки на минулих об’єктах», – зазначив Ігор Гундич.

За його словами, у 2018 році на дороги Житомирщини спрямують 1,5 млрд грн, і це лише з Дорожнього фонду, не враховуючи митний експеримент, а це набагато більше, ніж торік.

«В області у нас немає такої кількості підприємств, які змогли б зробити таку кількість робіт. У минулому році було 370 млн грн. Сума у 1,5 млрд грн – це серйозно, тому намагатимемося, щоб участь у тендерах вигравали підприємства, які дійсно зможуть зробити все якісно», – зазначив голова ОДА.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here