Home Місто Перепустка на фестиваль БФ «АрТерапія» у Житомирі в кінотеатрі «Жовтень» – 30...

Перепустка на фестиваль БФ «АрТерапія» у Житомирі в кінотеатрі «Жовтень» – 30 грн. ВІДЕО

326

У Житомирі, з 29 по 31 липня, відбудеться ІІ фестиваль «Таких, як я, – багато!». Організаторами фестивалю виступає Благодійно-мистецький фонд на підтримку онкохворих «Артерапія». Головною метою заходу є збір коштів на придбання гамма-терапевтичного пристрою для Житомирської обласної онкологічної лікарні. Також, за словами голови фонду, зібрання коштів не єдина ціль фестивалю.

Юлія Закаржевська, директор благодійного фонду: «Наша мета полягає не лише в зборі коштів. Ми навчаємо цінувати мистецтво і привчаємо до його правильного споживання, тобто оплати за нього. Також є ще 2 таких основних пункти нашої діяльності: ми долучаємо житомирян до благодійності і повертаємо благодійності хорошу репутацію».
Житомирянам та гостям міста, які долучаться до фестивалю, організатори обіцяють надзвичайно насичену програму, яка відбуватиметься на чотирьох локаціях кінотеатру «Жовтень».

Олена Яскевич, виконавчий директор фонду: «Ми маємо 4 локації. Перша – це фойє кінотеатру Жовтень. Там будуть відбуватися різні майстер-класи та лекції. Це більш така творча майстерня. Друга локація це кінотеатр. У цьому році, як і в минулому, ми залишили головну функцію кінотеатру – це те, що кінотеатр має бути кінотеатр. Там відбудеться ніч серіалів. На разі, будь-хто може проголосувати за свій улюблений серіал, і можливо саме його покажуть на величезному екрані. Також у кінозалі відбуватимуться дитячі вистави. Третя локація – лаунж-зона, тобто зона відпочинку. У цій зоні відбуватимуться інтерактивні ігри, майстер-каси для дітей, будуть чудові бармени, які розкажуть діткам як готувати лимонади, коктейлі для батьків та для себе. Будуть й майстер-класи від лицарів, які покажуть як управлятися мечами. І четверта локація – це фудкорти. Цьогоріч, фудкорти ми зробили більш масштабні, буде дуже багато їжі і тому я думаю, що голодним ніхто не піде».

Цьогоріч, вартість внеску, який відкриє перед вами можливість творчо, весело, а головне пізнавально провести час, становить 30 грн. Така невеличка сума допоможе на крок наблизити придбання обладнання для онколікарні, вартість якого на сьогодні не підйомна ані для фонду, ані для самого мед закладу. Мова йде про понад 4 млн грн, збір яких оголошено до 2020 року.

Юлія Закаржевська, директор благодійного фонду: «Ми пропонуємо житомирянам якісний та культурний продукт, в обмін на благодійний внесок. Якщо минулого року вартість благодійного внеску була добровільною, тобто можна було кидати до наших скриньок від гривні до безкінечності, то у цьому році ми зробили фіксований внесок на всі події фестивалю – 30 грн за 1 день. Кожному відвідувачу буде надана стрічка, яка засвідчуватиме перепустку і можна буде відвідувати усі чотири локації».

 


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here