Home Місто ”Наркоз” з 95 бригади отримав грамоту від департаменту охорони здоров’я ОДА

\”Наркоз\” з 95 бригади отримав грамоту від департаменту охорони здоров\’я ОДА

112

 У Житомирському інституті медсестринства  27  березня відбулося засідання  колегії департаменту  охорони здоров’я облдержадміністрації. 

Із вступним словом виступив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас, який повідомив, що на запрошення ДОЗ сьогодні в роботі засідання колегії беруть участь медичні працівники, які повернулися із зони бойових дій на сході країни, де вони боронили нашу Батьківщину під час Антитерористичної операції.  Учасники зібрання стоячи і бурхливими оплесками вітали своїх колег: 

Архангельського Сергія Руслановича, лікаря-анестезіолога КУ «Центральна районна лікарня Житомирської районної ради»,
Морозко Максима Петровича, дитячого лікаря-анестезіолога КУ «Центральна дитяча міська лікарня»,
Шубіна Олега Володимировича, лікаря-хірурга КУ «Центральна міська лікарня № 1»,
Косована Валентина Івановича, лікаря-дерматовенеролога обласного шкірно-венерологічного диспансеру Житомирської обласної ради.
Від імені всієї медичної спільноти області Олександр Торбас щиро привітав медиків-воїнів та нагородив їх Почесними грамотами департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації «За сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, відповідальне, добросовісне виконання професійних обов’язків та надання медичної допомоги в складі спеціалізованих медичних бригад в зоні Антитерористичної операції», – повідомляє  прес-центр ДОЗ.
«Захищаючи суверенітет нашої держави, – зазначив Сергій Архангельський, – ми завжди відчували вашу повну довіру та велику підтримку з боку  державних та волонтерських організацій, а також наших колег-земляків. Хочемо запевнити всіх жителів області, що  свій військовий та професійний обов’язок ми виконали з честю. У зоні АТО медики роблять колосальний внесок для здобуття перемоги над чужоземним агресором. Ми на своїй землі, а відтак, Перемога буде за нами! Слава Україні!»
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here