Home Місто На Житомирщині жорстоко вбили бійця 95-ї бригади, який обороняв ДАП. ВІДЕО

На Житомирщині жорстоко вбили бійця 95-ї бригади, який обороняв ДАП. ВІДЕО

170

У Житомирській області на узбіччі сільської дороги знайшли тіло 23-річного бійця 95-ї бригади Збройних сил України Івана Євчука. В зоні АТО хлопець брав участь у захисті донецького аеропорта, повідомляє ТСН.

У нього були зламані щелепа і нога, перебиті ребра і повністю синя, опухла від побоїв голова.

"Там, де очі, все синє. Рвані рани, стесане обличчя – немов били чимось. Вуха були подерті, його катували", – розповів батько загиблого Анатолій Євчук.

Швидше за все, хлопця викинули з машини вже побитим. На місці не знайшли слідів боротьби. Нападників було як мінімум двоє. Убитий був міцним і фізично розвиненим. Ті, хто його знав, говорять, що він би просто так не дався в руки зловмисникові. Найімовірніше, його несподівано оглушили.

Відомо, що Іван сів у машину на перехресті в Володарськ-Волинському. Там чоловіка останній раз бачили живим. Тепер поліція розшукує автомобіль або свідків події. Припускають, що Іван знав своїх убивць, бо не сів би вночі до незнайомців.

"Він проходив службу в зоні проведення АТО. Чи могло бути це пов’язано – сказати не можу. Очевидно, не пов’язане, оскільки це було побиття, а не пряме вбивство. Він помер від больового шоку", – розповів заступник начальника слідчого відділення місцевої поліції Андрій Магдич.

Нападники забрали з собою портмоне і годинник. Однак батьки Івана не вірять у версію пограбування, оскільки у сина з собою були лише кілька сотень гривень.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here