Home Місто На Житомирщині для реалізації підготували 670 новорічних ялинок і встановли ціну на...

На Житомирщині для реалізації підготували 670 новорічних ялинок і встановли ціну на них

126

Лісівники для жителів Житомирської області до цьогорічних новорічних свят виростили близько 670 тисяч  ялинок. Однак, як показує досвід минулих років, продати в період новорічних свят вдається в середньому 50 тисяч штук.


 У прес-службі Житомирської обласного управління лісового та мисливського господарства інформують, що ціна за одне дерево, в залежності від його висоти, коливається від 20 до 170 гривень. Середня ж ціна залишиться на   рівні минулого року  – 35 гривень.

Продаж новорічних ялинок здійснюватиметься з обов’язковим маркуванням   зі штрих-кодом, а також будуть використані пластикові бірки, призначені для маркування новорічних ялин.


За допомогою штрих-коду на офіційному сайті ДП «Інноваційно-Аналітичний Центр» в розділі «Перевірка ялинки» можна дізнатися про походження новорічної ялинки.



Для реалізації зелених красунь біля контор лісництв, розсадників, на рекреаційних майданчиках, уздовж автодоріг Житомирської області, на ринках сіл, селищ та міст лісогосподарські підприємства створять 149 торгових точок.



Інформацію про розміщення торгових майданчиків, номери телефонів для довідок можна отримати на офіційному сайті Житомирської обласного управління лісового та мисливського господарства.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here