Home Місто На вулиці Житомира вийшли додаткові наряди поліції

На вулиці Житомира вийшли додаткові наряди поліції

119

З 5 жовтня в обласному центрі збільшено кількість поліцейських нарядів за рахунок додаткового залучення патрульних, нацгвардійців та працівників Житомирського відділу поліції. Загалом у місті, окрім постійних автопатрулів, працюватиме ще 10 піших.

Про це інформують у поліції.

Такі заходи зумовлені необхідністю посилити контроль за правопорядком у громадських місцях обласного центру, попереджувати грабежі та крадіжки, особливо у темну пору доби та з транспортних засобів, залишених господарями без нагляду на ніч.

– Ми активізуємо превентивні заходи поліції, збільшуючи кількість поліцейських на вулицях Житомира, та плануємо вживати й інші кроки у цьому напрямі, – розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор. – У місті, окрім патрульних, також працюватимуть поліцейські роти особливого призначення, нацгвардійці та дільничні офіцери. Додаткові наряди заступатимуть щоденно у вечірній час.

Маршрути піших патрулів розроблено з урахуванням концентрації правопорушень, відтак вони проходять поблизу нічних розважальних закладів, інших місць дозвілля молоді, парків відпочинку.Перший цільовий інструктаж додатковим нарядам перед несенням служби провів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока, закцентувавши увагу на необхідності сумлінної роботи:

– З початком навчального року у місті збільшилась кількість студентів. Молоді люди можуть як самі потерпати від крадіжок чи грабежів, так і вчиняти їх, тому будьте уважні до пізніх перехожих, галасливих компаній та нетверезих войовниче налаштованих осіб.

Відтак поліцейські звертаються до житомирян з проханням ставитись до їх роботи з розумінням та повідомляти про усі факти порушень правопорядку.

Читайте також: На Житомирщині 74 правоохоронці не пройшли переатестацію.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here