Home Місто На конкурсі «Благодійна Україна» волонтери з Житомира перемогли у п’яти номінаціях

На конкурсі «Благодійна Україна» волонтери з Житомира перемогли у п’яти номінаціях

144

Благодійність у різних сферах і проявах. Ті, хто підтримують військових на Сході, родини загиблих учасників АТО, поранених воїнів у госпіталях, хто збирає кошти на лікування онкохворих дітей, допомагає багатодітним сім’ям і малозабезпеченим людям, сприяє розвитку творчих талантів і спортивних вмінь молоді, опікується інтернатами і дитячими будинками, створює притулки для тварин, надсилає кошти, ліки і речі із-за кордону та багато інших.

Великі підприємства, представники середнього і малого бізнесу, громадські організації, благодійні фонди, волонтери, а одним словом – люди доброї волі і щирих намірів, які щодня роблять справжні, щирі і такі потрібні справи, 29 березня зібралися в Києві під час фінального етапу національного конкурсу «Благодійна Україна».

«Ангелів добра», яких вже давно в Україні назвали своєрідним «Оскаром» у благодійності, отримували кращі учасники проекту. За словами організаторів, цього року надійшло більше 700 заявок. Переможців обирали у 22 номінаціях.

Під час урочистого заходу 29 березня оголошували імена трьох благодійників на вручення відзнаки у кожній номінації.

Привітати їх завітали голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко, дружина Президента України – Марина Порошенко, міністри, депутати, громадські діячі, відомі актори, видавці, журналісти, представники різних релігійних конфесій, творчі колективи, артисти.

«Ангели» розлетілися у різні куточки країни, втім Житомирщину, за результатами конкурсу, нині може називатися одним із найблагодійніших регіонів.

Волонтер із Житомира Олег Бойко отримав ІІ місце у своїй номінації,  ПП « Проммаркет "Океан» – ІІІ місце, МБФ «Місія в Україну» – ІІ місце, меценат Олександр Рабінович – ІІ місце, БФ «Оберіг 26» – ІІІ місце.

Союз Українок Америки відзначили за І місце в номінації «Допомога з-за кордону», БО «Благодійний фонд «Народна поміч» – І місце у номінації «Благодійність в захисті України», БО «Український фонд благодійництва» має І місце у номінації «Благодійність неурядового сектору», а Житомирська міська дитяча організація «Все робимо самі» – І місце у номінації «Молодіжна та дитяча благодійність», ПАТ "Житомирський маслозавод" – компанія «Рудь» – І місце у номінації «Благодійність великого бізнесу».

Юлія ДЕМУСЬ


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here