Home Місто На фестиваль «Мі-сі-соль» в Дениші приїде письменниця Ірен Роздобудько

На фестиваль «Мі-сі-соль» в Дениші приїде письменниця Ірен Роздобудько

172

На фестиваль авторської пісні імені Олександра Щиріна «Мі-сі-соль» приїде письменниця Ірен Роздобудько. Про це повідомили організатори фестивалю, який відбудеться 21 липня у селі Дениші Тетерівської ОТГ.

«Ірен встигла в житті багато чого – закінчити два університети, змінити своє життя тричі, попрацювати і офіціанткою і Снігуронькою, журналістом-оглядачем і редактором глянців, взяти участь у створенні семи кінофільмів, побувати переможцем літературного конкурсу «Коронація слова» в 2000, 2001, 2005 роках. І 21 липня письменниця буде у нас на фестивалі», – розповіла Людмила Лашкул, співорганізатор фестивалю.

Також серед гостей фестивалю – відомі українські бардівські виконавці: Віктор Байрак (м. Вінниця), Інна Труфанова (м. Київ), Микола Чернявський (м. Київ), Володимир Каверін (м. Київ), Валерій Марченко (м. Рівне). Бажаючі долучитись до фестивалю у якості учасників та гостей мають заповнити анкету за посиланням: http://bit.ly/2KWZWx6 

Програма фестивалю:

19 липня в Житомирі о 18.00 на вулиці Михайлівській (майдан перед будинком Трибеля) відбудеться концерт-візитівка гостей фестивалю.

20 липня в селі Дениші, Тетерівської ОТГ, відбуватиметься реєстрація та прослуховування учасників фестивалю та будівництво ярмаркового містечка.

21 липня у селі Дениші відбудеться фінальний концерт та визначення переможців.

Гостей фестивалю очікують майстер-класи, фірмові Тетерівські страви, знайомство з туристичними родзинками Тетерівської громади (Замок Терещенків, Дуби-велетні, Преображенський Тригірський чоловічий монастир та ін.) та  таємницями родини цукрозаводчика Терещенка від нашого екскурсовода. Крім того, гості зможуть спробувати себе у скелелазінні під керівництвом досвідчених інструкторів на скеледромі «Дениші», а також  придбати на згадку сувеніри.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here