Home Місто На День міста у Житомирі, який хочуть відзначати у першу неділю вересня,...

На День міста у Житомирі, який хочуть відзначати у першу неділю вересня, витратять 700 тисяч

267

Під час брифінгу 12 липня міський голова Житомира Сергій Сухомлин розповів, що на найближчу сесію виноситься питання, аби перенести дату святкування Дня міста на першу неділю вересня.

Із відповідним зверненням напередодні звернулися представники різних релігійних конфесій міста, адже святкові заходи до Дня міста співпадають із Всіченням голови Івана Предтечі Хрестителя Господнього.

На думку Сухомлина, перша неділя вересня навіть краще підходить для святкування чергової річниці Житомира, адже в місто повертаються студенти, починається навчальний рік у школах, житомиряни виходять на роботу після відпусток і поки нема активізації цих процесів, можна влаштовувати різноманітні заходи. Рішення перенести дату святкування на тиждень раніше, вважає міський голова, допоможе ще й об’єднати громаду.

До слова, на святкування Дня міста у 2016 році планують витратити більше 700 тис грн бюджетних коштів, а також до співпраці залучатимуть спонсорів.

Програма заходів тільки формується, але вже відомо, що неділя буде спортивним днем і не обійдеться вже без традиційної для Житомира «культурної версії» святкування Дня міста, буде джазовий концерт і футбольний матч між зірками та гравцями МФК «Житомир», тощо.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here